MANİSA / SALİHLİ - Salihli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU YAYIMLANDI

2023-2024 Bilim Ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Bu kılavuzda, örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel, resim veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitimi vermek üzere açılan BİLSEM'ler için 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek olan BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin usul ve esaslar yer almaktadır.

Öğrenci tanılama işlemleri, 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde yetenek alanı/alanlarında aday gösterilen öğrenciler için kılavuzda belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

26-12-2023