Misak-ı Milli Ortaolunda Öğrenci ve Velilerimize Eğitimlerimizi Gerçekleştirdik

20.10.2022 tarihinde Misak-ı Milli Ortaokulu'nda kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü Rehberlik Öğretmenleri Mustafa YILDIZ, Seda KILINÇEL MORALI ve Zeynep ARIKAN tarafından öğrencilere ve velilere yönelik; seminer çalışması eş zamanlı olarak farklı salonlarda gerçekleştirilmiştir.

Mustafa YILDIZ ve Zeynep ARIKAN tarafından Kız ve Erkek Öğrenciler farklı salonlarda olmak üzere, "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri Ve Öfke Kontrolü" konulu seminer çalışması yapılmış, öğrencilerin  akıllarına takılan sorular cevaplandırılmıştır.

Seda KILINÇEL MORALI tarafından velilere "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri Ve Öfke Kontrolü" konusunda seminer çalışması yapılmıştır.

Gerçekleştirilen seminerde öğrenciler, veliler ve okul yöneticileri duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir.

Kurumumuz hizmet bölgemizdeki rehberlik öğretmeni olmayan okullara yönelik seminer çalışmalarımız devam edecektir. (Kurumuz hizmet bölgemizde yer alan rehberlik öğretmeni olmayan okullarımız, ihtiyaç duydukları konulara ilişkin, kurumumuz internet sitesinde Rehbelik sekmesinde yer alan Seminer Talep Formu ile destek talep edebilirler.)

20-10-202220-10-202220-10-202220-10-202220-10-2022

Yayın: 20.10.2022 - Güncelleme: 20.10.2022 11:59 - Görüntülenme: 121