Oyun Terapisi Eğitimi Projemiz

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü ve İlçemiz Kaymakamlığı Arge Birimi tarafınca hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansına Sunduğumuz Oyun Terapisi Eğitimi Projemiz kabul edilmiştir. Proje kapsamında ilçemizde  görev yapan 30 rehber ögretmenin oyun terapisi uygulamaları konusunda beceri kazanmaları, bu sayede okul ve kurumlarımızda daha nitelikli rehberlik uygulamalarının hayata geçirilmesine katkı saglamak hedeflenmiştir.

Okullarımızdaki bir çok ögrencinin duygularını açıkça ifade edemedigi ve duyguları oyun terapisi yoluyla ortaya çıktıgı bilinmektedir. Formal ögrenim hayatı boyunca uzmanlara aktarılmayan oyun terapisi uzmanlarımızın bu alanda eksiklik yasamasına sebep olmus ve ögrencilerimize bu hizmetin verilmesini engellemistir. Projemiz kapsamında bu eğitimi alan rehberlik öğretmenlerimizin daha nitelikli hizmet vermesi beklenmektedir.

03-07-201703-07-2017

Yayın: 03.07.2017 - Güncelleme: 29.11.2021 10:25 - Görüntülenme: 479