Yenilenen RİBA(Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi) Formları (GÜNCEL)

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketlerinin güncellenmesi tamamlanmıştır. Güncellenen anket ve çizelgelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sonuçların RAM'a 09.06.2023 Saat:17.00'e kadar gönderilmesi gerekmektedir. Sonuçların RAM'a nasıl gönderileceği ile ilgili ilerleyen günlerde ayrıca video paylaşılacaktır.

Okul RİBA Formlarınızı dilerseniz Dijital ortama da aktararak kağıt israfını da önleyebilirsiniz. RİBA’ları Dijital ortamda uygulamak isterseniz aşağıda linke tıklayarak videomuzu izleyebilirsiniz

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Yenilenen Rehberlik İhtiyaç Anketleri

Okul Öncesi RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

İlkokul RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

Ortaokul RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

Lise RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

Bölge Formu RİBA Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız(Bu formu sadece Rehberlik Araştırma Merkezleri kullanacaktır. Okulların bu forma ihtiyacı yoktur)

SALİHLİ RAM HİZMET BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM OKUL VE KURUMLARIMIZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK RİBA SONUÇLARINI 9 HAZİRAN 2023 SAAT 17.00'E KADAR GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. Ayrıca "Okul Sonuç Çizelgesi" exel dosyası salihlirampdr@gmail.com adresine mail atılmalıdır.

OKUL RİBA SONUCUNUZU GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Okul Riba Sonucunuzu Nasıl göndereceğinizi bilmiyorsanız aşağıda bulunan kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Sonuç Gönderme VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 12:04 - Görüntülenme: 28490