Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulunda Öğrenci Eğitimlerimizi Gerçekleştirdik

04.11.2022 tarihinde Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü Rehberlik Öğretmenleri Mustafa YILDIZ ve Seda KILINÇEL MORALI tarafından öğrencilere yönelik seminer çalışması eş zamanlı olarak farklı salonlarda gerçekleştirilmiştir.

Mustafa YILDIZ 7. Sınıf Öğrencilerine,  "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri " konulu seminer çalışması yapılmış, öğrencilerin  akıllarına takılan sorular cevaplandırılmıştır.

Seda KILINÇEL MORALI tarafından 8. Sınıf Öğrencilerine "SINAV KAYGISI, VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE LGS SINAV SİSTEMİ" konusunda seminer çalışması yapılmıştır.

Gerçekleştirilen seminerde öğrenciler ve okul yöneticileri duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir.

Kurumumuz hizmet bölgemizdeki rehberlik öğretmeni olmayan okullara yönelik seminer çalışmalarımız devam edecektir. (Kurumuz hizmet bölgemizde yer alan rehberlik öğretmeni olmayan okullarımız, ihtiyaç duydukları konulara ilişkin, kurumumuz internet sitesinde Rehbelik sekmesinde yer alan Seminer Talep Formu ile destek talep edebilirler.)

04-11-202204-11-202204-11-202204-11-2022

Yayın: 04.11.2022 - Güncelleme: 04.11.2022 16:30 - Görüntülenme: 158