İbrahim Akkayan Ortaokulunda "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri ve Mahremiyet Eğitimi" Konulu Seminer Gerçekleştirdik

17.04.2024 tarihinde Salihli ilçesi İbrahim Akkayan Ortaokulunda, kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü, Psikolojik Danışman Zeynep ARIKAN ve Psikolojik Danışman Mustafa Yıldız tarafından 6. ve 7.sınıf öğrencilerine "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri ve Mahremiyet Eğitimi"  konulu seminer çalışması kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olmak üzere gerçekleştirilmiştir.

Kurumumuz hizmet bölgesindeki rehberlik öğretmeni olmayan okullara yönelik seminer çalışmalarımız devam edecektir. (Kurumuz hizmet bölgemizde yer alan rehberlik öğretmeni olmayan okullarımız, ihtiyaç duydukları konulara ilişkin, kurumumuz internet sitesinde Rehbelik sekmesinde yer alan Seminer Talep Formu ile destek talep edebilirler.)

17-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 14:18 - Görüntülenme: 59