T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / SALİHLİ - Salihli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

RİBA 2024 (Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi) GÖNDERİLMESİ

Bakanlığımızın duyurusuna göre şu an için RİBA'lar Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen bulunan okullardan gönderilecektir. Süreç içerisinde bir değişiklik olması durumunda yeniden duyuru yapılacaktır.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliği gereği uygulanması gereken Okul RİBA(Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi) ile ilgili Güncel anket ve çizelgelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sonuçların RAM'a 31.05.2024 Saat:17.00'e kadar gönderilmesi gerekmektedir.

 

Okul RİBA Formlarınızı dilerseniz Dijital ortama da aktararak kağıt israfını da önleyebilirsiniz. RİBA’ları Dijital ortamda uygulamak isterseniz aşağıda linke tıklayarak videomuzu izleyebilirsiniz.

RİBA’LARI DİJİTAL OLARAK UYGULAMA VİDEOSU

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketleri (KADEMLERE GÖRE GEREKLİ TÜM FORMLAR)

 Okul Öncesi RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

 İlkokul RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

 Ortaokul RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

 Lise RİBA Anket ve Çizelgeleri İndirmek İçin Tıklayınız

 Bölge Formu RİBA Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız(Bu formu sadece Rehberlik Araştırma Merkezleri kullanacaktır. Okulların bu forma ihtiyacı yoktur)

 

SALİHLİ RAM HİZMET BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM OKUL VE KURUMLARIMIZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK RİBA SONUÇLARINI 31 MAYIS 2024 SAAT 17.00'E KADAR GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. Ayrıca "Okul Sonuç Çizelgesi" exel dosyası salihlirampdr@gmail.com adresine mail atılmalıdır. "DYS'den Okulumuz RİBA sonuçları Dijital ortamda Salihli RAM'a iletilmiştir. yazılı bir resmi yazı göndermeniz yeterli olacaktır.

OKUL RİBA SONUCUNUZU GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Okul Riba Sonucunuzu Nasıl göndereceğinizi bilmiyorsanız aşağıda bulunan kısa videomuzu izleyebilirsiniz.(VİDEODA BELİRTİLEN 9 HAZİRAN TARİHİNİ DİKKATE ALMAYINIZ. SADECE NASIL GÖNDERİLECEĞİ KONUSUNU GÖZLEMLEYİNİZ.)

Sonuç Gönderme VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 10:08 - Görüntülenme: 2909
  Beğen | 0  kişi beğendi