Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu RAM toplantısı ile ilgili detaylar aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. Alaşehir, Ahmetli, Sarıgöl, Kula ilçelerinde görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenler için toplantı çevrimiçi ortamda uzaktan yapılacaktır.

Zoom İD: 2336870860

Şifre: salihliram

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketlerinin güncellenmesi tamamlanmıştır. Güncellenen anket ve çizelgelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sonuçların RAM'a 09.06.2023 Saat:17.00'e kadar gönderilmesi gerekmektedir. Sonuçların RAM'a nasıl gönderileceği ile ilgili ilerleyen günlerde ayrıca video paylaşılacaktır.

Okul RİBA Formlarınızı dilerseniz Dijital ortama da aktararak kağıt israfını da önleyebilirsiniz. RİBA’ları Dijital ortamda uygulamak isterseniz aşağıda linke tıklayarak videomuzu izleyebilirsiniz

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

May

Nis

Ön değerlendirme uygulamasına katılacak öğrenciler ait sınav giriş belgelerinin 02 Mayıs 2023 tarihinden itibaren okul müdürlükleri tarafından e- okul sisteminde alınarak imza karşılığı öğrenci velilerine teslim edilmesi ve öğrencilerin katılımının sağlanması önem arz etmektedir.

Nis

2023 BİLSEM Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı. Sonuçları Öğrenmek için Aşağıdaki Linkte Tıklanıyınız.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, 4 Haziran 2023'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Değerli Meslektaşlarımız;

Büyük bir afetle karşı karşıyayız ve küçük bir desteğin, minik bir dokunuşun, en ufak bir ilgi ve alakanın, yüreklere dokunmanın... Bölge insanlarımıza çok büyük katkılarının olacağı kanaatindeyiz. Bu süreçte, Psikolojik danışman/rehber öğretmen olarak, bilimsel destek, kapsamlı kaynak, doküman, rehber kitapçıklar vb. yararlanacağımız(ihtiyaç duyabileceğimiz) kaynak ve dokümanları bir araya getirmeye çalıştık.

Öğretmenler Eğitime ÖBA üzerinden katılabilirler

Ara

Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü 27.12.2022 Tarih Ve 66897729 Sayılı Resmi Yazısına istinaden planlanan Okul ve Kurumlarda Görev yapan Yardımcı Personel - Kantin Görevlisi - Servis Şoförü Ve Güvenlik Görevlilerine Yönelik "Öfke Ve Stres Yönetimi Eğitimi" ile ilgili detaylar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Okul yöneticileri tarafından İlgili personellere gerekli duyurularının yapılarak katılımlarının sağlanması gerekmektedir.

Ara

Bilim Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Süreci Bilgilendirme Seminerleri Salihli Ram Hizmet Bölgesinde görev yapan Sınıf Öğretmenleri, Okul İdarecileri, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerin katılımıyla tamamlandı. Seminerler 5 ayrı oturumda gerçekleştirildi.